Zet uw onderneming in haar kracht!

Als ondernemer weet u natuurlijk precies wat er speelt binnen uw bedrijf.  Maar soms heeft u behoefte aan extra kennis, of een frisse blik.  Aan even op scherp gezet te worden of een nieuwe aanpak te vinden, zodat uw onderneming weer meer groeipotentie krijgt.

Op zo’n moment is  het goed om met iemand te sparren, die verstand heeft van zaken. De Lijster Administraties & Belastingen heeft die kennis in huis. Wij zijn niet alleen theoretisch goed onderlegd. Wij komen al jaren bij zeer uiteenlopende bedrijven over de vloer. Niet alleen in het Westland, maar ook in andere delen van het land. Wij hebben daardoor veel praktische tips op de plank liggen die hun nut al hebben bewezen. Op financieel, administratief  en procesmatig gebied. Die kennis delen wij graag met u!

Natuurlijk bent u altijd bij ons kantoor welkom voor een persoonlijk gesprek. Maar eigenlijk komen wij veel liever bij u langs op het bedrijf, want dáár gebeurt het allemaal! Op locatie inventariseren wij samen met u wat er nodig is om uw onderneming in haar kracht te zetten. Waarbij wij niet alleen kijken naar de droge cijfers, maar ook naar uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Zo komen we tot de persoonlijke aanpak waar De Lijster bekend om staat.

Startersbegeleiding
Droomt u al jaren van een eigen bedrijf, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Laat u, net als veel startende ondernemers voor u, door ons op weg helpen! De Lijster zet graag met u alle mogelijkheden en valkuilen op een rijtje. Wij kunnen net dát steuntje in de rug zijn, waarmee u niet alleen die sprong in het diepe durft te wagen, maar ook nog een succesvol ondernemer kunt worden!