Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. Dat weten wij bij De Lijster maar al te goed. Als ondernemer of particulier zit u gewoon niet te wachten op ingewikkelde systemen of formulieren. Dat laat u liever aan de specialist over. Wij maken het u daarom zo eenvoudig mogelijk. 

Of u nu een eenpitter bent of een bedrijf heeft met tientallen mensen op de loonlijst: wij helpen u graag met het opzetten en onderhouden van uw financiële administratie. Wij kijken met u mee hoe uw boekhouding correct opgebouwd kan worden, of nemen hem u uit handen als u dit wilt. Praktisch, op maat en efficiënt. Daarbij gaan we altijd met plezier de uitdaging aan om precies de oplossing te vinden die bij ú past. Het moet immers ook werken in de praktijk!

We stellen uw tussentijdse cijfers op en verzorgen uw jaarrekening. Kristalhelder en correct. En zeker niet alleen om de Belastingdienst  tevreden te houden. U wilt zelf ook over duidelijke, actuele informatie beschikken. Zodat u tijdig bij kunt sturen en uw bedrijf gezond kunt houden. Want dáár draait het om!

Laat u uw salarisadministratie ook door De Lijster Administraties verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat uw salarisadministratie en de financiële administratie naadloos op elkaar aansluiten. Maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen uw financiële administratie bij De Lijster Administraties onder te brengen.

Werkt u al met de software van Snelstart en Profit van AFAS? Dan sluiten wij onze dienstverlening hier direct naadloos op aan. Maar ook als u deze pakketten niet gebruikt, vinden wij voor u een pasklare oplossing.

Het maakt niet uit  of u in het Westland gevestigd bent of elders in Nederland. Wij komen graag bij u langs op locatie om uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Neem dus gerust contact met ons op voor een afspraak!