Voor ondernemers én particulieren!

Niet alleen ondernemers kloppen bij ons aan met hun fiscale vragen. Ook particulieren zijn bij De Lijster aan het juiste adres voor het doen van belastingaangifte. Wij geven een helder én gedegen advies. Soms liggen grote fiscale besparingen voor het oprapen, als je maar weet waar je ze moet zoeken. Laat ons voor u het speurwerk doen!

Met onze kennis van de fiscale regels haalt u het maximale uit uw aangifte.Van vragen over loon- en inkomstenbelasting tot een aangifte vennootschapsbelasting, wij zorgen voor advies waar u mee uit de voeten kun en zetten de juiste acties uit. Bij zeer specialistische kwesties kunnen wij bovendien een vast en betrouwbaar kennisnetwerk aanboren. Geen vraag hoeft dus onbeantwoord te blijven!

De Lijster Administraties & Belastingen draagt met trots het NOAB-predicaat. Onze kennis en processen voldoen dus aan de hoge kwaliteitseisen van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. U kunt er vanuit gaan dat wij met onze expertise snel en efficiënt schakelen met de Belastingdienst en andere instanties. En precies weten waar de fiscale addertjes onder het gras zitten. Zo vinden wij voor u de juiste weg in het doolhof van wet- en regelgeving.

Bent u benieuwd wat De Lijster voor u zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij komen graag bij u langs.